Afbeeldingsgalerie

   KaplanOnderhoudsbedrijf&Stucadoorsbedrijf                                                                                                                                                                 Welkom op de website van Kaplan onderhoud! Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden.

Kaplan Onderhoudsbedrijf & Stucadoorsbedrijf  is een middelgroot bedrijf en is al vele jaren ervaring op het gebied van stucadoorswerken.

Wij verrichten alle stucadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord, van kleine verbouwingen tot aan nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Diverse specialisaties zijn ons eigen ; zoals lijsten en ornamenten,
sierpleisters in wenskleuren , spachtelpoetswerk,
haaks en waterpas stukadoren van keukens en badkamers,
traditioneel schuurwerk van wanden en plafonds en uiteraard
van wanden en plafonds.

Wij kunnen met ons team, dat bestaat uit 8 leden, elk voorkomend  stucadoorswerk verrichten en begeleiden. Wij bieden onze diensten aan grote bedrijven, kleine bedrijven en particulieren. Van een aanbouw, badkamer, toog of reparatie. Voor al uw stucwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Onze ervaren  stucadoors stellen zich tot doel om hoge kwaliteit werk af te leveren en zorgen ervoor dat elk werk naar de volle tevredenheid van de opdrachtgever wordt uitgevoerd. Bel of e-mail voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgaaf.
                                             
                                                                      Stucwerk  prijs

Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken. De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft.

bv.Afplakken van vloeren of en meubilair. Het plaatsen van hoeknaalden. Het aanbrengen van een primer voor een goede hechting. Het aanbrengen van gaas bij scheuren in muren en of plafonds.

Zodoende wordt het dus heel lastig om een reële prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten neem dan contact met ons op en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om een vrijblijvende prijsindicatie te offreren
                                                                       Sierpleister                                                                                   Bijv. spachtelputz 1mm, 1,2mm, 2mm, 2,5mm en 3mm en zijn in alle wenskleuren te leveren. Ons bedrijf verwerkt enkel een buitenkwaliteit en is dus schrobvast. Er is dus altijd een keus te maken die bij u, en uw inrichting past.
                                                             Lijstwerk    ornamenten                                                                                                                                                             Lijstwerk, ornamenten en wandbepleistering dienen als verfraaiing en een decoratie voor uw inrichting. Onze gipslijsten zijn vervaardigd van gewapend materiaal en zeer degelijk. Een groot assortiment variërend van een klassiek tot een modern en strak interieur. Er zijn talloze combinaties mogelijk om een perfecte sfeer te creëren.
                                                                                                                                            
                                                                     Sausklaar                                                                                                                                                                            Een wand of plafond die sausklaar gemaakt is, kan worden afgewerkt met latex. Hierdoor ontstaat er een strak en spiegelglad eindresultaat.
Vestigingsadres: Van weelstr 13 A        3022 ZA  Rotterdam   mobiel 0657891820 
kaplanonderhoud@hotmail.com                      

KvK-nummer: 63584034                                                              

 ACTIE PRIJZEN VOOR TEGELWERK VRAAG EEN VRIJBLIJVEND OFFERTE UW ZIET HET PRIJS VERCHIL NIEUW NU OOK KUNSTOF KOZIJNEN EN KEUKENS  TEGEN HEEL SCHERPE PRIJZEN